Stuur Tiny Tony naar je collega's

Vorige Artikel 10 van 10
€ 10,80 (exclusief btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
100 stuks

Tiny Tony's als brievenbus cadeau

Geef de vergadering via Zoom een andere dimensie door dit pakket op te sturen naar jouw collega's.Voor alle Tiny lekkere trekmomentjes, voor alle ‘je-wordt-bedankt’jes, voor alle goedmakertjes en natuurlijk voor bij elk kopje koffie, thee of glaasje chocolademelk.

Onze koeken worden vers gebakken en ingepakt door de sociale werkplaats het Tweede Huis. Zelfde geldt voor onze koffie. Nadat de bonen biologisch gebrand zijn wordt het inpakken gedaan door onze vrienden en vriendinnen van Ipse De Bruggen. Super lekker en tof! 

Het groeipapier kaartje maakt het pakketje copmpleet en geeft extra ruimte voor een boodschap. Hoe leuk is dat om te versturen naar je collega's of klanten.

Wij versturen de pakketjes ook graag voor jou. Vraag gerust naar de mogelijkheden, leuk!
 

Specificaties: 

* A6 kraft doosje
* 6 Tiny Tony's
* A6 groeipapier 80 grs
* Gevulde koek
* Frisse IJsthee


Prijzen:

Prijs inclusief bij afname 25 stuks: € 10,80

Op zoek naar een lager of hoger aantal? Bel, app of mail even. Dan helpen we je direct. 

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 086-0044363 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2022 - 2023 Duurzamepakketten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel