Een compliment door de bus

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 14,50 (exclusief btw)

LET OP:
Bovenstaande prijs is gebaseerd op de hoogste staffel

Minimale bestelhoeveelheid
25 stuks

Het fenomeen thuiswerken blijft nog wel even in ons systeem. Hoe leuk is het dan om even wat naar je collega's te sturen. Net even dat hart onder de riem, toch het samen gevoel of om de online vergadering gezelliger te maken. Met dit doosje complimenten van ZodieZijn zit je dan helemaal goed. Wij verzorgen het graag voor je, heel leuk.

In dit pakket vind je een weerstands thee gevuld en ingepakt door de mensen van Ipse de Bruggen. Dat vinden zij super tof om te doen en hij is heerlijk fris!

Zelfde geldt voor de Brownie. Met de hand gemaakt door middel van verantwoordelijk en eelrijk chocola. Het inpakken gebeurt door de sociale werkplaat Het Tweede Huis. Super tof!

De producten van ‘Mooi door mij’ doen niet alleen hun naam eer aan. Naast mooi zijn, vertellen ze ook allemaal een verhaal. Het verhaal van de maker. Iemand met een (verstandelijke) beperking die, door het maken van de producten,  waardering krijgt voor zijn of haar werk. De maker, die daardoor groeit en vooral heel blij is. Geef een week lang elke dag een compliment met dit doosje met 7 fijne teksten als "Jij bent goud waard" of "Jij bent onmisbaar" U kunt kiezen uit 2 verschillende series "Rood" of "Grijs" Wilt u één doosje complimenten als presentje toesturen? Noteer de tekst voor het cadeaukaartje bij de opmerkingen en wij zorgen dat het met het doosje wordt meegestuurd. 

Bij alle brievenbuspakketjes voegen we een kaartje toe. Stuur een persoonlijke tekst of boodschap incluisef het logo mee, wel zo handig. Dit kaartje is gemaakt van groeipapier en geschikt om te planten. Dit maken we graag voor je op. Uiteraard volgt er altijd een digitale proef.

 

Specificaties: 

* A5 Doosje
* A6 groeipapier 80 grs
* Arabica Coffee
* Brownie
* Doosje complimenten
 


Prijzen:

Prijs inclusief bij afname 25 stuks: € 14,50

Op zoek naar een lager of hoger aantal? Bel, app of mail even. Dan helpen we je direct. 

De uiteindelijke prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal stuks, de bedrukking en de uitvoering. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per stuk exclusief BTW. Verzendkosten zijn afhankelijk van het te leveren aantal.

Offerte op maat:

Vraag vrijblijvend een persoonlijk offerte aan via info@ecogiving.nl of bel 06-28350736 voor meer informatie.


Aanleverspecificaties:
Wij ontvangen je logo of ontwerp graag als EPS, PDF of AI bestand, in de hoogste kwaliteit, zonder compressie, gevectoriseerd en met PMS kleuren.

Digitale drukproef:
Nadat de bestelling definitief is, ontvang je per e-mail de digitale drukproef. Na akkoord op de digitale proef wordt de order in productie genomen. Na dit moment kunnen er geen wijzigingen meer doorgevoerd worden.

Levertijd:
De gemiddelde levertijd op onze producten is circa 10 werkdagen nadat de digitale proef is goedgekeurd. Voor een exacte levertijd, kunt u contact met ons opnemen.

© 2022 - 2023 Duurzamepakketten.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel